AC Ace RS zwaait de brandstofmotor uit

AC Cars heeft besloten om even stil te staan bij het naderende ‘einde van de brandstofmotor’. Dat doet het met een reïncarnatie van de Ace, de voorloper van de Cobra.

AC kennen we natuurlijk vooral van de iconische Cobra, maar de sterk daarop lijkende eerder verschenen Ace mag er ook zijn. AC Cars bouwt sinds kort ook die klassieker weer nieuw. In september presenteerde het de elektrisch aangedreven Ace RS, nu komt er (gelukkig voor de fans) ook een versie die gewoon een brandstofmotor in de neus heeft liggen. Dat ziet AC Cars in de huidige tijd kennelijk als zoiets bijzonders en niet langer vanzelfsprekends dat het aangeeft dat men bij deze Ace RS …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *