MG: ‘Nog niet op jacht naar eenduidig design’

Het in beheer van het Chinese SAIC Motor zijnde MG was voor 2019 in het grootste deel van Europa volledig afwezig, maar MG’s Europese invasie is nu echt van start gegaan. Het merk heeft volgend jaar vier modellen in het aanbod die bijna elk een compleet andere designtaal dragen. Voor MG is dat voorlopig in ieder geval geen probleem.

Tot 2019 was het Verenigd Koninkrijk het enige Europese land waar het moderne MG zijn spullen aan de man bracht. In 2019 wakkerde MG zijn Europese expansiedrift aan door in Nederland de ZS EV op de markt te brengen. Met succes. Kort erna kwam de plug-in hybride EHS Plug-in Hybrid en straks komen daar ook nog eens de Marvel R Electric en de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *