MG Cyberster komt mogelijk in 2024

MG heeft een roemrijk verleden vol sportieve open en gesloten tweezitters. Zelfs de tot MG omgetoverde Rovers die in de laatste levensfase van ‘het oude MG’ op de markt kwamen, hadden in zekere zin een sportieve inborst. Het huidige MG-gamma bestaat voornamelijk uit elektrische SUV’s en cross-overs. Maar er gloort hoop aan de horizon.

Begin dit jaar presenteerde MG de Cyberster, een geweldige knipoog naar de meer sportieve merkhistorie. De Cyberster was dan wel elektrisch aangedreven, het was wel mooi een open tweezitter. MG zette eigenhandig een crowdfundingsactie om de ontwikkeling van de auto deels mee te kunnen financieren. De Cyberster zou pas in productie gaan als er voldoende geld opgehaald zou zijn, al ging het om een fractie van het bedrag dat normaliter voor de ontwikkeling van een auto nodig is. Dat geld zou nu binnen zijn …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *