Mercedes-Benz EQE SUV betrapt

Mercedes-Benz heeft een bijzonder breed modelaanbod en als het merk ook maar even de kans krijgt, pompt het elke segment ook nog eens vol met een elektrisch EQ-alternatief. De elektrische EQS krijgt binnenkort de EQS SUV naast zich en op dezelfde wijze komt het merk met een SUV-versie van de EQE. Het is die EQE die nu op spionagebeeld is vastgelegd.

Mercedes-Benz geeft het liefst elk model een volledig elektrisch EQ-alternatief. Zo zijn de EQA en EQB respectievelijk elektrische versies van de GLA en GLB, maar in de hogere segmenten volgt het merk een andere strategie. Zo staat de elektrische EQS op een totaal ander platform dan de EQS en heeft de EQE …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *