Lexus NX nu al stoer aangekleed

De Lexus NX moet nog voet op Nederlandse bodem zetten of de auto is al door twee bedrijven optisch lekker dik aangekleed. Zowel Toyota’s eigen Toyota Racing Developent (TRD) als huistuner Modellista nemen de kakelverse SUV onder handen.

De medio dit jaar gepresenteerde Lexus NX staat aan het eind van dit jaar bij de Nederlandse dealers. Wie wel houdt van een sportief randje, hoeft de auto niet te laten staan. Op termijn komt Lexus ongetwijfeld zelf met een dynamischer aangeklede F Sport Line-uitvoering, maar wie daar een stapje boven wil gaan zitten, kan zijn NX volhangen met onderdelen van Modellista en TRD Parts. De Lexus NX met TRD-aankleding op deze platen is met zijn veel in het zwart uitgevoerde extraatjes de sportiefste van het stel aangepakte SUV’s. Uit de TRD Parts-catalogus kun je niet alleen aangepaste sideskirts en 20-inch lichtmetaal trekken, wie het wenst kan er zelfs een achterbumper met diffuser en maar …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *