Honda Civic Type-R vanuit alle hoeken

Honda zet in Europa voorlopig in op hybride aandrijflijnen, maar tussen dat hybride geweld is er ook ruimte voor echte razernij. Honda komt namelijk gewoon met een nieuwe Civic Type-R. Het is die nieuwe heftige hot hatch die op nieuw spionagebeeld vanuit alle hoeken valt te bekijken.

Dat Honda met een nieuwe Civic Type-R komt, is al even bekend. Er zijn al gecamoufleerde testexemplaren gesnapt en kort geleden liet Honda de nieuwe Civic Type-R zelf in een strak stickervelletje zien. Onze spionagefotograaf heeft die heftige Honda nu ook uitgebreid kunnen vastleggen.
Zoals inmiddels bekend ziet de nieuwe generatie Civic Hatchback er net als zijn waarschijnlijk niet naar Europa te verschepen nieuwe Sedan-broer een stuk minder uitbundig uit dan zijn …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *