Ferrari ‘LaFerrari-opvolger’ gespot door AutoWeek-lezer

Voor de tweede keer dit jaar duikt er een gecamoufleerde Ferrari op die vrijwel 1 op 1 een LaFerrari lijkt te zijn. De gecamoufleerde koets en het kenteken geven echter weg dat er meer aan de hand is.

In maart van dit jaar werd in Duitsland een gecamoufleerde Ferrari LaFerrari gespot die een eerste voorbode leek te zijn van de opvolger van de LaFerrari. Het is namelijk niet ondenkbaar dat Ferrari de aandrijflijn van zijn nieuwe topmodel test met een oude koets eroverheen. Een zogenoemde ‘mule’ dus. AutoWeek-lezer Erik Hamminga spotte diezelfde auto – dat lijkt het althans wel te zijn – deze week dichterbij Ferrari’s hoofdkwartier. Hij kiekte deze foto’s namelijk bij een tankstation in Milaan. Dank voor het toesturen, Erik!
Als er al een verschil is tussen de vorige spot en deze, is het dat de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *