Vrees voor ‘Zoom-ongelukken’ door vergaderen vanuit auto

Verzekeraar Interpolis slaat alarm over online vergaderen vanuit de auto. Als werkgevers en werknemers geen goede afspraken hierover maken, liggen ongelukken hierdoor op de loer.

Online vergaderen is iets waar velen de afgelopen anderhalf jaar behoorlijk mee vervlochten zijn geraakt. Zodanig dat het ook vaker al rijdend vanuit de auto gebeurt. ‘Doe dat nou niet,’ waarschuwt Interpolis. Want online handsfree vergaderen is echt iets anders dan handsfree bellen. De online vergadering vergt fikse concentratie om alle stemmen uit elkaar te houden. Dat kan zo lastig zijn, dat je toch steeds even snel naar de telefoon kijkt om te zien wie er aan het woord is.
Interpolis vreest een groeiend aantal ‘Zoom-ongelukken’ nu het op de weg weer bijna zo druk is als vanouds en een deel toch online blijft vergaderen in plaats van op locatie. Uit onderzoek van de verzekeraar blijkt dat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *