Peugeot 2008 – Wel en Wee

De Peugeot 2008 is bezig aan zijn tweede generatie en ook die verkoopt heel behoorlijk. Behalve het meer flitsende uiterlijk is er nog een belangrijk verschil met de vorige 2008: er is een volledig elektrische versie van. AutoWeek vroeg de importeur welke 2008’s de klanten vooral naar de showroom trekken.

Peugeot was er net als concurrent Renault vroeg bij in de markt voor compacte cross-overs, toen het in 2013 de eerste generatie 2008 op de markt bracht. De hoogpotige broer van de 208 had uiterlijke kenmerken die deden denken aan de 208 en de 308 maar was uiteraard verwant aan die eerste. Waar de vorige 208 voor zijn tijd een redelijk vlotte verschijning was, gold dat voor de 2008 wellicht iets minder. Het deerde niet: Peugeot deed er goede zaken mee. Toch was duidelijk dat het wat spannender mocht.
Dat kwam wel goed met de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *