Nissan Navara als tweezitter

AutoWeek is er ook voor wie verder kijkt dan zijn autoneus lang is en het ook interessant vindt welke modellen en modelvarianten er allemaal niet in Nederland worden verkocht. Speciaal voor hen hebben we een nieuwe variant van de in Nederland niet meer leverbare Navara in de aanbieding.

In Europa is het halverwege volgend jaar waarschijnlijk over en uit voor de Nissan Navara. De fabriek in het Spaanse Barcelona waar de Europese versies van de Navara van de band lopen, sluit volgend jaar namelijk zijn poorten. Hoewel Nissan zegt te onderzoeken of een ‘doorstart’ mogelijk is door bijvoorbeeld in Thailand gebouwde exemplaren naar Europa te verschepen, moeten we er vooralsnog van uitgaan dat dat we volgend jaar afscheid nemen van de Navara. In Nederland kennen we het model vooral als Double Cab, dus met vier volwaardige portieren en een achterbank, en als King Cab met korte aan de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *