Fords Equator Sport is nieuwste SUV

Ford staat op het punt om een splinternieuwe SUV te onthullen: de Equator Sport. AutoWeek je de eerste foto’s van die nieuwe SUV laten zien.

Uit de database van het Chinese Ministerie van Industrie en Technologie heeft AutoWeek weer de eerste foto’s van een nieuw model op weten te duiken. Het gaat om een nieuwe SUV van Ford, een auto die luistert naar de naam Equator Sport. Wie AutoWeeks nieuwsberichten over in het buitenland te verschijnen modellen op de voet volgt, weet ongetwijfeld dat Ford al een SUV verkoopt die simpelweg Equator heet. Deze Equator Sport komt daar een stapje onder te staan.
Zoals je wellicht al vermoed had, is deze Equator Sport een SUV die Ford puur en alleen in China gaat verkopen. Kijken we naar het Chinese modellengamma, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *