Dit lees je in AutoWeek 41

AutoWeek 41 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Deze week neemt onder meer een potentiële verkoopknaller het op tegen de auto die al bovenaan de verkoopcijfers staat, maar uiteraard is er veel meer te verwachten.

Tal van belangrijke nieuwkomers in AutoWeek deze week. Om te beginnen de splinternieuwe Opel Mokka, die het mag opnemen tegen de populaire maar inmiddels iets op leeftijd rakende Hyundai Kona. Van beiden zijn er ook elektrische versies, alleen zetten we nu de Kona en Mokka met benzinemotor naast elkaar. Een wél volledig elektrisch aangedreven duo met enorme potentie zie je hierboven. Met enorme potentie doelen we op de Tesla Model Y, want de Volvo XC40 Recharge heeft al bewezen dat veel Nederlanders daarop zitten te wachten. Nu mag-ie ook bewijzen of Tesla’s jongste telg op afstand te houden is.
Meer elektrisch nieuws is er in de vorm van de Cupra Born. De Spaanse neef van de Volkswagen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *