Dacia 1310 – In het Wild

Normaal gesproken behandelen we geen auto’s op buitenlands kenteken in deze rubriek, maar voor deze Dacia 1310 maken we graag een uitzondering. Daar zijn twee goede redenen voor.

De belangrijkste reden is dat deze Dacia op Roemeens kenteken staat. Dat is bijzonder op twee fronten: ten eerste omdat hij dus in het thuisland van Dacia thuishoort. Ten tweede omdat iemand er dus vermoedelijk een flinke reis mee heeft gemaakt. Het zou natuurlijk kunnen dat de Dacia op een autoambulance deze kant op gekomen is, maar waarom iemand de moeite zou nemen om een Dacia 1310 uit Roemenië naar Nederland te halen … Hoe dan ook: het resulteert in een spot van een hier enorm zeldzame auto.
De door AutoWeek-forumlid D Elzinga gespotte Dacia 1310 heeft uiterlijk zeker de nodige sporen van een respectabele …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *