Bermat GT: ambitieuze supersporter

Maak kennis met Bermat, een jong Italiaans bedrijf dat maar wat graag een punt van de supercartaart wil bemachtigen. Het bedrijf presenteert in de vorm van deze Bermat GT zijn eerste auto.

Bermat is een in 2015 uit de grond gestampt bedrijf dat onder meer het in de racerij en rallysport actieve JAS Motorsport heeft aangehaakt als partner. Het Bermat schotelt ons de eerste digitale tekeningen voor van de GT, een door een Italiaanse designstudio getekende supercar waarvan het ontwerp is geïnspireerd op klassieke racers uit de jaren zestig.
De Bermat GT komt eerst in een specifiek voor circuitgebruik bestemde variant die GT Pista heet, later volgt een straatversie. Alle smaken zijn gebouwd rond een uit koolstofvezel vervaardigde monocoque. In de basis hebben de GT’s van twee turbo’s voorziene geblazen 2,0-liter viercilinder benzinemotoren onder de kap, machines die afhankelijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *