Skoda Slavia in prijswinnend jasje

Skoda heeft een splinternieuwe sedan in de ontwikkelingskamers staan die luistert naar de naam Slavia. Het is die Skoda Slavia die nu in een prijswinnend stickervelletje op internet is verschenen. Prijswinnend, hoe zit dat?

Skoda trekt nog voor het eind van het jaar het doek van een splinternieuwe relatief compacte sedan: de Slavia. De Slavia wordt een sedan die waarschijnlijk de Indiase Rapid op gaat volgen. Jawel, Indiaas. De Skoda Slavia wordt na de Kushaq namelijk het tweede specifiek voor India ontwikkelde van het merk, een auto die net als die compacte SUV op het MQB-A0-IN-platform komt te staan. Dat is een goedkopere en op de Indiase markt afgestemde versie van de MQB-A0 basis die we hier kennen van auto’s als de Fabia, Volkswagen Polo en Seat Arona. Skoda geeft nu een nieuwe plaat van de Slavia vrij waarop de Slavia …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *