DS 4 – Back to Basics

De DS 4 is terug als het ietwat hoger op de poten staande, maar vooral hoger gepositioneerde broertje van de nieuwe Peugeot 308. Of die luxepositie ook uit de standaarduitrusting blijkt, bekijken we vandaag.

DS 4 PureTech 130 Automatic Bastille + – € 35.450
‘DS 4 PureTech 130 Automatic Bastille +’. Best een lange naam voor een auto waarvan merk en typeaanduiding in totaal drie tekens en een spatie in beslag nemen, maar het zij zo. Laat je niet misleiden door de ‘+’, want er is vooralsnog geen Bastille zonder die toevoeging. De Bastille+ is er als PureTech 130 en als plug-in hybride E-Tense 225, maar opvallend genoeg niet in PureTech 180-vorm.
Hoewel de DS 4 met de plug-in hybride E-Tense en een op handen zijnde EV-variant lekker aan de geëlektrificeerde weg timmert, wordt de goedkoopste versie gewoon door een benzinemotor aangedreven. De 130 pk sterke PureTech kennen we als …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *