Facelift Mercedes-Benz A-klasse sedan onderweg

Na de 45 AMG-versie en een bescheidener hatchback treffen we de gefacelifte Mercedes-Benz A-klasse nu in sedanvorm aan.

Dat het hier de gefacelifte A-klasse betreft, wordt eigenlijk vooral duidelijk uit het overvloedig op neus en kont geplakte camouflagemateriaal. Het is zeer de vraag of iemand de auto zonder die stickers ook een blik waardig had gegund. Op basis van wat we nu zien is er namelijk maar bar weinig veranderd bij de A-klasse.
Zo blijft de vorm van de koplampen gelijk en lijkt ook de indeling van de ledverlichting daarin ongewijzigd. Ongetwijfeld verandert er op dat vlak wel iets, maar daar is nu nog niets van te zien. De voorbumper heeft evenmin een opvallende vorm. Deze A-klasse sedan is nu eens geen AMG-Line, maar ‘gewoon’ een exemplaar met de standaard bumpers. De grille lijkt te zijn voorzien …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *