Skoda’s nieuwste sedan heet Slavia

Skoda werkt aan een splinternieuwe sedan, een nuchtere vierdeurs nieuwkomer waarvan het merk nu de naam heeft vrijgegeven: Slavia.

In september kon AutoWeek je al de eerste foto’s laten zien van een nieuwe sedan van Skoda, die in testkostuum in de Oostenrijkse Alpen aan de tand werd gevoeld. Die nieuwe sedan gaat Slavia heten, zo geeft Skoda aan.
Wie wel warm wordt van een vierdeurs sedan die een maatje kleiner wordt dan de vijfdeurs Octavia, moeten we helaas teleurstellen. De Slavia is namelijk een auto die Skoda speciaal voor de Indiase markt ontwikkelt. Na de Kushaq wordt de Slavia het tweede speciaal voor de Indiase markt ontwikkelde model. Net als de Kushaq komt de Slavia, vernoemd naar de fietsen die Skoda-oprichters Václav …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *