‘Elk jaar een nieuwe Alfa Romeo’

De laatste keer dat Alfa Romeo een gloednieuw model op de markt bracht, was in 2016 toen het de Stelvio lanceerde. Je kunt het je vast nauwelijks voorstellen, maar Alfa Romeo zegt tot en met 2026 elk jaar een nieuw model op de markt te brengen.

Alfa Romeo brengt volgend jaar eindelijk een compleet nieuw model op de markt: de Tonale. De Tonale wordt een SUV die Alfa Romeo een stapje onder de Stelvio positioneert. Vanaf 2022 heeft Alfa Romeo de smaak te pakken. Volgens CEO Jean-Phillipe Imperato lanceert Alfa Romeo tot en met 2026 elk jaar een volledig nieuw model, zo tekent Automotive News op.
Alfa Romeo heeft vanaf 2027 alleen nog elektrische auto’s op de menukaart staan. Kijk dus niet gek op als Alfa na de Tonele een hele rits …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *