BMW M3 Competition krijgt 590 pk

Goed nieuws voor wie de overtreffende trap van de BMW M3 maar slappe hap vindt. De 510 pk sterke BMW M3 Competition krijgt er namelijk een aanzienlijke hoeveelheid extra pk’s bij!

De BMW M3 is met zijn 480 pk en 550 Nm sterke 3.0 zes-in-lijn al geen kinderachtige sportsedan en voor wie meer wil heeft BMW de extra heftige M3 Competition in de aanbieding. Die M3 Competition oerst 510 pk en 650 Nm uit zijn zescilinder, maar ook dat is voor niet iedereen genoeg. De Duitse AC Schnitzer komt met een oplossing. Het pompt de BMW M3 Competition namelijk op tot maar liefst 590 pk en 750 Nm koppel.
AC Schnitzer heeft onder meer het motormanagementsysteem van de M3 Competition aangepast en geeft de sportieve sedan onder meer een aangepast uitlaatsysteem en nieuwe veren aan de voorkant die de auto …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *