Facelift voor Skoda Scala

De Skoda Scala is een kleine drie jaar oud en dat betekent dat er achter de tekentafels in het Tsjechische Mladá Boleslav al gewerkt is aan een gefacelifte versie. Lang zal dat schetswerk niet geduurd hebben, de vernieuwde Skoda Scala op deze foto’s lijkt namelijk weinig nieuws onder z’n stickervelletje te verbergen.

Binnen de Volkswagen Groep is Skoda het merk dat vooral meer ruimte biedt dan vergelijkbare modellen binnen het concern, maar dan voor een vriendelijkere prijs. Is een Fabia je toch te klein, maar een Octavia te groot? Niet getreurd, het gat daartussen vult Skoda sinds december 2018 namelijk op met de Scala, een auto die binnenkort iets wordt gemoderniseerd.
Hoewel de Skoda Scala net als de Fabia en diens zustermodellen op het MQB- A0-platform staat, zou je het model kunnen zien als een broodnuchter …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *