Dit is Smarts eerste elektrische SUV

Smart is straks niet meer het merk zoals je dat al ruim twintig jaar kent. Het merk komt binnenkort namelijk met een volledig elektrische SUV, een auto die in september in conceptvorm debuteerde tijdens de IAA van München en waar AutoWeek je nu al de productieversie van kan laten zien!

Tijdens de IAA van München liet Smart de Concept #1 zien, een studiemodel waarmee het merk een duidelijk signaal afgaf. ‘Er komt een elektrische SUV van Smart’. Het feit dat de Concept #1 niet al te knotsgek was vormgegeven, deed al vermoeden dat een productieversie op korte termijn zou volgen. AutoWeek heeft de patenttekeningen van de definitieve productieversie van de Concept #1 opgedoken en dat wijst er op dat de elektrische SUV van Smart waarschijnlijk sneller komt dan je had verwacht.
Smarts elektrische SUV.
De van de Concept #1 afgeleide SUV op deze afbeeldingen lijkt sterk op die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *