Dacia Duster als praktische bedrijfswagen

Met de Duster heeft Dacia een slimme aanbieding in het segment van de compacte SUV’s, een model dat zijn nuchtere vleugels nu gefacelifte vorm uitslaat naar bedrijfswagenland. De Engelse tak van Dacia introduceert namelijk de Dacia Duster Commercial.

In 2018 konden we je al de kaler dan kale Fiskal-uitvoering van de tweede generatie Dacia Duster laten zien, een door de Oostenrijkse Dacia-importeur bedachte bedrijfswagenversie van de Roemeense SUV. De Duster Fiskal krijgt er in het Verenigd Koninkrijk een bestelbroertje bij: de Duster Commercial.
De Dacia Duster Commercial is een bestelversie van de Duster, een auto die het logischerwijs zonder achterbank moet doen. Daar krijg je echter een bagageruimte met een inhoud van maar liefst 1.623 kilo voor terug. De op de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *