Opel Grandland aangepakt door Irmscher

De Opel Grandland verloor bij zijn facelift de ‘X’ achter de naam, maar kreeg er vooral een flink modernere neus voor terug. Nu de Grandland zo anders oogt, wil ook Irmscher er opnieuw zijn kunsten op loslaten.

De Opel Grandland X verdween in juni van het toneel. Althans, toen werd de Opel Grandland onthuld, de gefacelifte Grandland X. Opel schroefde zijn nieuwe ‘Vizor Grille’ op de Grandland en dat geeft de SUV direct een heel ander voorkomen. Het kan allemaal echter nog wat beter, vindt Irmscher. De Duitse tuner, die kind aan huis is bij Opel, geeft de Grandland een aantal uiterlijke nieuwigheden mee. Aan de motor gebeurt nog even niets.
De Grandland krijgt door het werk van Irmscher (naar wens) een nog verder aangepaste neus. De chroomstrip die de koplampen optisch met elkaar verbindt, is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *