‘Lexus komt met V-klasse-concurrent’

Lexus is van plan om in Europa de aanval te openen op de Mercedes-Benz V-klasse. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om de volgende generatie van de eerder in Azië gelanceerde Lexus LM, een luxueuze personenbus.

De Lexus LM die in 2019 werd gelanceerd, is de Lexus-versie van de al behoorlijk weelderige Toyota Alphard. In Japan en een heleboel andere Aziatische landen is deze luxe personenvervoerder met schuifdeuren behoorlijk populair. In Europa hebben we op dit gebied eigenlijk maar één echte speler: de Mercedes-Benz V-klasse. Het luxe personenautobroertje van de Vito wordt overal in Europa ingezet voor het vervoer van personen van en naar vliegvelden en de betere hotels. Natuurlijk zijn er meer …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *