‘De zakelijke rijder kan terug naar benzineauto’ – AutoWeek podcast

In deze aflevering van onze podcast ‘De Uitlaat’ analyseren Marco en Roy de gevolgen van het nieuwe kabinetsbeleid met betrekking tot elektrische auto’s. Want vooral voor zakelijke rijders nemen de voordelen heel rap af. Verder blikt Marco terug op zijn ervaring met de BMW iX en bespreken de mannen de toekomst van AMG. Roy kiest verder een oude Renault voor zijn to drive list, terwijl Marco laat weten welke auto hij door de mangel wil halen. Luisteren kan uiteraard hieronder of op je eigen podcast app. Veel luisterplezier!

Ook in 2021 gaan we gewoon verder met de Uitlaat, om wat dieper in te gaan op ons werk hier bij AutoWeek. Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook via Apple Podcast, Spotify, TuneIN, Google Podcast, en Pocket Cast. Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als je geen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *