Ultieme Alfa Romeo Giulia’s zijn uitverkocht

Slecht maar ergens ook mooi nieuws. Alfa Romeo meldt dat de complete serie Giulia’s GTA en GTAm is uitverkocht. Dat betekent dat het merk in ongeveer een jaar tijd 500 stuks van de met Italiaans temperament doordrenkte sportsedans heeft verkocht.

In maart 2020 stelde Alfa Romeo met gepaste bravoure de Giulia GTA en GTAm aan de wereld voor. Zowel de Giulia GTA als GTAm waren extra potente en in elk opzicht naar een hoger plan getilde variaties op het al geslaagde Giulia Q-thema. De twee Giulia’s GTA zouden samen in een oplage van slechts 500 stuks beschikbaar komen. Die zijn nu allemaal verkocht, meldt Alfa Romeo. Het aantal in Nederland verkochte Giulia’s GTA is op twee handen te tellen, maar dat is gezien het kleine productieaantal én de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *