Dacia Duster platgeslagen en uitgebouwd

Een platgeslagen Dacia Duster met widebody is als een Dodge Challenger met een spaardieseltje. Juist daarom is de heftige Duster die de Duitse tuner Prior Design op het podium tilt juist zo leuk.

De Dacia Duster is een ontzettende prijspakker. Voor een relatief vriendelijk bedrag krijg je van Dacia namelijk niet alleen een compacte SUV, maar ook eentje die gewoon actuele Renault-techniek heeft en daarnaast al snel prima in zijn spullen zit. Een nieuwe SUV van dit formaat aanschaffen voor minder? Succes. Wie niet zo gecharmeerd is van het SUV-deel, of wie simpelweg lekker tegendraads is ingesteld, kan bij Prior Design aankloppen voor Dacia Duster die met zijn buik op straat ligt.
Dacia Duster Prior Design
Opvallender is echter de bodykit die Prior Design aan de Dacia Duster heeft gehangen. De Roemeense SUV …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *