Nieuwe Jeep Grand Cherokee: op hoger niveau

Jeep introduceert de compleet nieuwe Grand Cherokee. Voor het eerst in de bijna dertigjarige Grand Cherokee-geschiedenis komt de SUV beschikbaar als plug-in hybride. Die Jeep Grand Cherokee 4xe is voor Nederland natuurlijk extra interessant.

Jeep tilt de Grand Cherokee naar een hoger plan. Dat klinkt als pure marketingpraat, maar deze woorden zijn niet afkomstig van Jeep zelf. Dat werd al duidelijk toen Jeep begin dit jaar de Grand Cherokee L presenteerde en wordt nu bevestigd met de nieuwe Grand Cherokee. Inderdaad, de kortere versie zonder L. De begin dit jaar gepresenteerde Grand Cherokee L is een zevenzitter en een nieuwe carrosserievariant voor de Grand Cherokee-familie. We maken nu kennis met zijn kortere broertje: de L-loze Grand Cherokee.
Afmetingen en interieur
De nieuwe Grand Cherokee is geen zeven- maar een vijfzitter. Doordat er …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *