Elektrische Rolls-Royce komt eerder dan je denkt

Elektrisch rijden, als het aan Rolls-Royce ligt wachten we er nog even mee. Toch komt het merk waarschijnlijk eerder dan je denkt met een volledig elektrische auto!

Rolls-Royce heeft tot op heden altijd ietwat terughoudend gereageerd op volledig elektrische auto’s. Het merk heeft uiteraard wel eerder iets gezegd over de komst van een elektrisch model, maar die zou “dit decennium” gepresenteerd worden wanneer alle elementen van die auto voldoen aan “de eisen die Rolls-Royce er op technisch en esthetisch vlak aan stelt”. Dat laatste klinkt wellicht net wat heftiger dan wat het daadwerkelijk betekent, maar dolenthousiast heeft Rolls-Royce over de EV …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *