Top 3: de meest voorkomende meldingen van autopech

De ANWB Wegenwacht kende afgelopen zomer qua pechmeldingen de drukste zomer in vijftien jaar tijd. AutoWeek vroeg naar de meest voorkomende problemen. 

1. Accuproblemen
Het is in de winter normaal gesproken extra vaak raak als het aankomt op accuproblemen, vanwege de kou. Accu’s en lage temperaturen zijn immers geen fijne combinatie en dan willen ze of nog wel eens een te lage spanning krijgen om de auto nog te kunnen starten, of ze geven zelfs helemaal de geest. Toch kwamen ook afgelopen zomer vaak accuproblemen voor. Zo vaak zelfs, dat het de nummer 1 was als het aankwam op pechmeldingen. Waarschijnlijk ging het wat vaker dan in de winter om leeggelopen accu’s door vergeten verlichting of het op de camping iets te enthousiast telefoons bijladen in de auto. Met startkabels en een andere auto los je het vaak zelf zo op, maar dan moet je die …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *