Semi-nieuw: Nissan Primastar en Interstar

Nissan heeft zojuist de Townstar gepresenteerd, een eigen versie van de Renault Kangoo die het bedrijfswagengamma van Nissan komt versterken. De twee grotere bestelbroeders van de nieuwe Townstar worden gelijktijdig omgedoopt. Voor de vernieuwde naamgeving van die twee bedrijfswagens grijpt Nissan terug op het verleden. Dat is opvallend.

Het bedrijfswagengamma van Nissan bestaat nu uit de splinternieuwe Townstar en uit diens reeds bestaande grotere alternatieven. Nissan heeft namelijk al enige tijd de NV300 en de NV400 op de menukaarten staan, respectievelijk Nissan’s versies van de Renault Trafic en Renault Master. Om die twee bedrijfswagens wat naamgeving betreft beter in de pas te laten lopen met de nieuwe Townstar, doopt Nissan de NV300 om tot Primastar en heet de NV400 voortaan Interstar.
Nissan Interstar (eerste …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *