Polestar laat mysterieuze nieuwkomer zien

Polestar zet de reeds bekende twee modellen naast drie onder een kleed verscholen nieuwkomers. Twee van die toekomstige Polestars kennen’ we al, maar er staat ook een nog onbekend model bij. Een SUV-achtige met een schuin aflopende daklijn aan de achterkant.

Polestar vestigt de aandacht op zijn beursgang met een tweetal bijzondere foto’s. Op bovenstaande opname zien we drie compleet onder een kleed verborgen modellen. Op een andere foto staan deze drie in iets andere volgorde naast de Polestar 1 en Polestar 2. Rechts naast de 2 staat de SUV waarvan we inmiddels weten dat dat de Polestar 3 wordt. Daarnaast zien we echter een niet eerder in beeld gekomen model.  Het betreft een auto die aan de achterkant weliswaar iets aan de 2 doet denken, maar duidelijk meer …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *