Jeep Grand Cherokee klaar voor debuut

De dit jaar onthulde Jeep Grand Cherokee L krijgt een kleiner L-loos broertje: de Grand Cherokee. Nu weten we ook wanneer Jeep de nieuwe Grand Cherokee onthult.

Jeep-liefhebbers kunnen op de kalender een grote rode cirkel zetten om 29 september, de dag dat Jeep de nieuwe Grand Cherokee onthult. Voor diezelfde Jeep-fanaten zal de Grand Cherokee overigens ook direct de kleinste verrassing zijn.
De nieuwe Jeep Grand Cherokee is in de Verenigde Staten namelijk al als langere Grand Cherokee L onthuld, een SUV met drie zitrijen. Die 5,2 meter lange Grand Cherokee L is pak ‘m beet 40 centimeter langer dan de huidige Grand Cherokee. De nieuwe L-loze Grand Cherokee zal dat lengteverschil kleiner maken, het is niet ondenkbaar dat de nieuwe Jeep Grand Cherokee namelijk …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *