Ram 1500 krijgt 3 nieuwe uitvoeringen

Op zoiets moois als de State Fair of Texas moet je als truck-bouwer natuurlijk van je laten horen. Ram komt daarom met drie nieuwe versies van de Ram 1500, die ook in Nederland relatief populair is.

Ram brengt een lekker divers aanbod naar Texas. We zouden het drietal zelf hebben omschreven als (respectievelijk) Snel, Chic en Agressief, maar Ram hanteert andere namen. Het kopje ‘Snel’ wordt natuurlijk afgeraffeld door een variant van de brute Ram 1500 TRX, de auto die de Ford Raptor met z’n 711 pk’s resoluut terug in z’n hok stuurt. In Texas prijkt de Ram 1500 TRX Ignition Edition. Het tot 875 stuks gelimiteerde model onderscheidt zich niet alleen met de feloranje buitenkant, maar ook met speciale 18-inch-wielen met enorme banden, een panoramaschuifdak en wat andere snuisterijen. Het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *