Opgelet: A12 vanaf maandag 9 dagen gedeeltelijk dicht

Wie zich geregeld op de A12 tussen Utrecht en Den Haag bevindt, moet de aandacht er volgende week even goed bijhouden. Vanaf maandag 27 september tot en met donderdag 7 oktober is de A12 tussen knooppunt Oudenrijn in Utrecht en Nieuweburg volledig afgesloten.

Rijkswaterstaat voert vanaf maandagavond groot onderhoud uit op de A12 tussen knooppunt Oudenrijn bij Utrecht en Nieuwerburg. Dat deel van de A12 gaat vanaf maandagavond 21:00 op slot en is donderdag 7 oktober vanaf 05:00 pas weer toegankelijk. Daar komt nog eens bij dat er in de richting van Den Haag ook werkzaamheden plaatsvinden tussen Nieuwerbrug een Reeuwijk. Oprit Nieuwerbrug blijft het grootste deel van de tijd open, al is er een beperkt aantal rijstroken beschikbaar. Op- en afritten De Meern (15), Harmelen (14A), Woerden (14) en afrit Nieuwerburg zijn dus wel afgesloten. Over een afstand van zo’n 4,5 kilometer asfalt vervangen door twee lagen zoab-asfalt. Daarnaast worden …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *