Honda Passport volgt opruigtrend

De Honda Passport is een SUV die we in Nederland en zelfs in Europa helemaal niet kennen. Het model ondergaat enkele jaren na de introductie van de huidige generatie een facelift. Het is interessant te zien hoe ook de Passport keurig meedoet met de opruigtrend die in SUV-land aan volgers wint.

Met hun relatief hoge bodemspeling en veelal ietwat bonkige voorkomen hebben SUV’s over het algemeen al een avontuurlijker uitstraling dan conventionele hatchbacks of stationwagens. De laatste tijd lijkt dat voor de consument niet voldoende te zijn. Althans, als we de autofabrikanten mogen geloven. Diverse SUV’s kregen onlangs een extra ruig ogende uitvoering, een versie met aangezette wielkasten, een grotere bodemspeling en een extra dosis zwart kunststof. Ford gaf de Explorer een Timberline uitvoering, Subaru bracht een Wilderness-uitvoering naar de

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *