Ford: ‘Zo zien kinderen de auto van de toekomst graag’

Ford heeft kinderen gevraagd naar hun toekomstvisie op de auto. De generatie die in 2030 achter het stuur mag kruipen heeft er een duidelijke kijk op.

De Britse tak van Ford onderzocht hoe kinderen die in 2030 de weg op mogen – het jaar waarin de Britten de verbrandingsmotor in de ban doen – de toekomst van de auto voor zich zien. De kinderen, nu 8 of 9 jaar oud, zien volgens Ford een volledig elektrische toekomst wel zitten. 49 procent wil tegen de tijd dat ze mogen rijden een elektrische auto, 17 procent een benzineauto, 10 procent een dieselauto en 7 procent een auto die op gas rijdt.
Ook andere wensen zijn duidelijk. De meerderheid van de kinderen hoopt dat tegen die tijd auto’s kunnen vliegen. 36 procent ziet comfortabele stoelen als één van de belangrijkste zaken, 27 procent wenst een goed geluidssysteem en 32 procent wil dat er …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *