Rolls-Royce Dawn met Mansory-opsmuk

Mansory beukt een sloopkogel tegen de nobele uitstraling van de Rolls-Royce Dawn en hangt het resultaat ervan op aan de boom der visuele teleurstellingen. We heten welkom: de Mansory Rolls-Royce Dawn met ‘softkit’.

Mansory’s meest recente creatie is een auto waarvoor van de tuner een ‘Sorry man’ bepaald niet misplaatst zou zijn. Het gevaarte op deze foto’s is namelijk niet alleen een optisch naar het hiernamaals geholpen Rolls-Royce Dawn, het was in de basis ook nog eens een Dawn in speciale en tot 50 stuks gelimiteerde Silver Bullet-uitvoering. Inderdaad, de uitvoering die standaard het Aero Cowling-achterdek heeft en is overladen met bruin leer. Mansory hangt de Dawn Silver Bullet vol met wat het zijn softkit noemt, maar wie enige subtiliteit verwacht kan maar beter snel een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *