Populairste Acura vernieuwd

Honda’s luxemerk Acura kennen we Europa niet, maar het merk wordt met het jaar interessanter. Vandaag werpen we een blik op de vernieuwde versie van Acura’s kleinste SUV, de RDX.

Met Lexus doet Toyota Motor Group goede zaken, maar Nissan’s luxemerk Infiniti heeft in Europa nauwelijks successen geboekt. Honda’s luxemerk Acura kennen we hier zelfs helemaal niet. Acura leverde in de Verenigde Staten aanvankelijk vooral opgedirkte versies van bestaande auto’s van Honda, maar bouwt steeds vaker auto’s waar geen direct Honda-broertje van is. Een van die auto’s is de in 2018 gepresenteerde RDX, de kleinste SUV van het merk ondergaat nu een modeljaarupdate en wordt daarbij onder meer vanbuiten aangepakt.
Acura RDX
Hoewel, klein… de RDX is een 4,74 meter lange SUV die zo’n 15 centimeter …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *