Faraday Future’s bedrijfswagen in beeld

Faraday Future zou het helemaal worden. De start-up die Tesla wel even de wind van voren zou geven, heeft financieel de eindjes echter nauwelijks samen kunnen knopen en de met veel bombarie aangekondigde FF 91 is nog altijd niet te koop. AutoWeek kan je exclusieve platen laten zien van wat een splinternieuwe model van Faraday Future lijkt te worden. Komt die dan wel?

In 2016 waren de verwachtingen hoog gespannen rond de eerste auto die het toen nog in nevelen gehulde Faraday Future zou presenteren. De start-up stelde vriend en vijand teleur door niet met een concreet antwoord op de Tesla Model S te komen, maar een vergezochte elektrische hypercar te presenteren. Een jaar later kwam het merk eindelijk met een daadwerkelijke personenauto op de proppen, de FF 91. Inmiddels is het 2021 en van de FF 91 ontbreekt vooralsnog een daadwerkelijke versie die je kunt bestellen.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *