3.000 pk sterke Spyros Panopoulos Chaos in beeld

Het Griekse Spyros Panopoulos kondigde in maart vorig jaar de komst van de Chaos aan, een op papier indrukwekkende hypercar met wel 3.000 pk waar het bedrijf vooralsnog alleen schimmen van liet zien. Inmiddels is het stil rond de Chaos, maar AutoWeek kan je de losgeslagen ‘ultracar’ vanuit alle hoeken laten zien.

Tijdens de aankondiging van de Chaos liet Spyros Panopoulos zijn extremist alleen nog onder een doek zien, maar op de patentplaten waar AutoWeek de hand op heeft weten te leggen geeft de Chaos al zijn uiterlijke geheimen prijs. Dat zijn er nogal wat, aan de voorkant van de Chaos gebeurt namelijk een heleboel. De Chaos heeft een ogenschijnlijk op de neus van Formule 1-auto’s geïnspireerd front, compleet met diverse horizontale panelen, aangevuld met een wirwar aan verticale stripjes. Het geheel verdient wellicht niet direct het predicaat ‘sierlijk’, maar agressief oogt het zeker en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *