Lorinser mist open Mercedes-Benz G-klasse

De huidige G-klasse mag dan in elk opzicht als twee druppels water op z’n in de jaren zeventig geïntroduceerde voorgangers lijken, er is één vlak waarop de ‘G’ sterk van z’n voorvaders verschilt. Een open G-klasse bestaat namelijk niet. De Duitse tuner Lorinser baalt daarvan, en laat met een gemoderniseerde open oer-G-klasse zien hoe een opgekalefaterde G-klasse Cabrio anno 2021 voor de dag komt.

Mercedes-Benz nam in 2013 met een Final Edition afscheid van de G-klasse Cabriolet, de open driedeurs variant van de G-klasse die in zijn laatste levensfase alleen nog met een 388 pk en 530 Nm sterke 5.5 V8 werd geleverd. Van die in 2018 gepresenteerde G-klasse bestaan al tal van versies, maar er is slechts één carrosserievariant: de vijfdeurs.
Tuner Lorinser houdt zich behalve met het tunen van auto’s ook bezig met

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *