Honda BR-V: nieuwste compacte SUV

Terwijl demissionair minister van Financiën zijn koffertje met voor Nederland belangrijke documenten Wopke Hoekstra naar de koning bracht, trok Honda in Indonesië het doek van een noviteit die voor Nederland geen enkele relevantie heeft. We hebben het dan natuurlijk over de splinternieuwe BR-V.

In Nederland kennen we de HR-V en CR-V, maar Honda heeft ver buiten ons land tal van andere cross-overs en SUV’s te koop. We noemen de Pilot en WR-V, maar ook de BR-V heeft via de officiële kanalen asfalt onder z’n wielen gekregen. Is dat zonde? Wellicht. De in 2016 gepresenteerde eerste generatie BR-V is namelijk een slim en verstandige SUV-achtige met de nodige MPV-invloeden. Het is een 4,45 meter korte ruimtereus op het …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *