Akrapovič-uitlaat voor Bentleys sportiefste

Bentley zet een nieuw uitlaatsysteem op de optielijst van de Continental GT Speed en GT Speed Convertible. De twee sportiefste Bentley-modellen ooit zijn voortaan met knalpijpen van Akrapovič te bestellen.

Wie bij Bentley aanklopt voor de Speed-uitvoering van de Continental GT of Continental GT Convertible, trakteert zichzelf al op een wel heel dynamische creatie uit Crewe. Het tweetal heeft een 659 pk en 900 Nm sterke 6.0 W12 onder de kap, een machine die de Bentley samen met zaken als een mee- of tegensturende achteras en een elektronisch sperdifferentieel tot de sportiefste auto’s van het merk ooit maken. Het Speed-feestje wordt valt optioneel aan te zetten met een speciaal …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *