Nieuwe Citroën C3 onthuld

Citroën heeft het doek getrokken van een volledig nieuw model met een bekende naam. We maken kennis met de nieuwe Citroën C3, een auto die ondanks dat zijn naam anders doet vermoeden niet de opvolger is van de Europese C3.

Citroën heeft speciaal voor de Zuid-Amerikaanse en Indiase markt een nieuw model ontwikkeld waar het een bekende naam op plakt: C3. De voor die groeimarkten bestemde Citroën C3 staat opvallend genoeg op hetzelfde platform als de C3 die je in Nederland kunt bestellen. Deze nieuwe, meer cross-over-achtige Citroën C3 heeft dezelfde 2,54 meter lange wielbasis en komt ook in de lengte vrijwel compleet overeen met ‘onze’ C3. Hij is namelijk 3,98 meter lang, terwijl de C3 in de Europese showrooms zich uitstrekt over een afstand van – op enkele millimeters na – 4 meter. Dat deze nieuwe Citroën C3 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *