‘Voortbestaan Autosalon van Brussel zeer onzeker’

Het Autosalon van Brussel, een begrip onder Europese autoshows, moet vrezen voor zijn voortbestaan. Grote partijen haken af voor de editie van komend jaar.

Het Autosalon van Brussel is normaal gesproken de eerste autobeurs van het jaar en mede daarom kon het in 2020 nog doorgaan. De coronacrisis was toen immers nog niet begonnen in Europa. Begin dit jaar gooide dat echter wel roet in het eten, maar de organisatie hoopt begin 2022 de beurs weer te kunnen organiseren. Het missen van één editie heeft de beurs alleen bepaald geen goed gedaan. Traditionele autoshows staan al langer onder druk door afhakende autofabrikanten en in 2020 en 2021 hebben fabrikanten behoorlijk kunnen (en moeten) experimenteren met alternatieve wijzen om hun auto’s te …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *