Nieuwe Porsche 911 GT3 RS betrapt

De Porsche 911 GT3 mag zich nog even de koning van het 911-koninkrijk noemen, maar als Porsche straks de 911 GT3 RS introduceert is het over en uit voor de dominantie van de GT3. De nieuwe 911 GT3 RS loopt alvast warm op de Nürburgring Nordschleife.

‘De koning is dood, leve de koning!’. Die kreet is van toepassing als Porsche straks de GT3 RS presenteert. Dat zal overigens niet de laatste keer zijn dat je die woorden over je lippen kunt laten gaan als het aankomt op de 911. Porsche heeft namelijk waarschijnlijk ook nog een 911 GT2 RS in het vat zitten, maar eerst is het de beurt aan de 911 GT3 als Rennsport.
De 911 GT3 komt met zijn van de 911 GT3 Cup-racer ontleende atmosferische en dus turboloze 4.0 zescilinder boxermotor al zeker niet kinderachtig voor de dag. Die hoogtoerige machine stampt er in de 911 GT3 …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *