Ford F-150 als Ram 1500 TRX-killer

Wie in de markt is voor een pick-up met veel te veel vermogen, kan bij Ford aankloppen voor de F-150 en bij Ram voor de 1500 TRX. Ram’s TRX is echter beduidend sterker en dus komt het Amerikaanse Hennessey Performance met een oplossing.

De Raptor-versie van de nieuwe Ford F-150 schopt het dankzij een geblazen 3.5 V6 tot 450 pk. Hoewel de krachtcentrale van die ruige pick-up twee cilinders mist ten opzichte van de V8 die in de vorige F-150 Raptor lag, is de nieuwe Raptor wel sterker dan zijn voorganger. Ram doet in het segment van de opgefokte pick-ups mee met de kolderiek krachtige Ram 1500 TRX met Hellcat-kracht. Onder zijn kap ligt een 711 pk en 881 Nm sterke 5.7 V8 met supercharger. Het Texaanse Hennessey Performance trekt …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *