Fering Pioneer belooft 7.000 kilometer actieradius

Er is weer een nieuwe speler in autoland dat indrukwekkende cijfers in het rond slingert. We maken kennis met Fering, een Engelse start-up dat met een offroader komt die zonder bij te laden 7.000 kilometer moet kunnen rijden. Dat klinkt wellicht net iets mooier dan het is.

Fering is een nieuwe Engelse onderneming van Ben Scott-Geddes, voormalig Ferrar- en McLaren-engineer die we ook kennen als een van de medeoprichters van Caparo die ook nog eens heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de McLaren F1. Fering maakt echter geen exotische supercars, maar een uitermate bonkige offroader met een interessante aandrijflijn.
Fering geeft alvast de eerste platen vrij van zijn eerste model, de Pioneer. De Fering Pioneer is volgens zijn scheppers een offroader met supercartechniek. Uitgebreide technische specificaties hebben we nog niet, al geeft Fering wel aan dat de Pioneer twee elektromotoren heeft die samen de voor- en achteras aandrijven. De Pioneer, die volgens …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *